Over mij

Wie is Muriel?

Ik ben een vrolijk en sociaal persoon en zorg graag voor anderen. Mijn babbeltje heb ik wel klaar, maar luisteren doe ik ook graag!

Ik heb een opleiding als onderwijsassistent afgerond en ben daarna de horeca ingegaan. Ik had het gevoel dat ik stil stond (niet letterlijk). Ik kwam op dat moment niet verder in mijn ontwikkeling en ben na de pandemie begonnen met een opleiding als nagelstyliste, omdat ik daar altijd al interesse voor heb gehad.

Ik maakte mijn droom waar door te beginnen als nagelstyliste

Een grote sprong in het diepe gewaagd en een eigen bedrijf gestart aan huis en na 2 jaar eigenaar van een ruimte in een deelpand met andere ondernemers. Het is fijn om zelf de touwtjes in handen te hebben en te werken wanneer ik wil wat mij heel flexibel maakt, maar er tegelijkertijd ook altijd voor mijn gezin kan zijn. Ik leer elke dag. Over nagels, klanten, mezelf, maar vooral als ondernemer.

Muriel Snepvangers

Wat anderen over Mubelle zeggen

Fijne nagelstudio met een leuke en gezellige eigenaresse. Goede kwaliteit en goede prijs!

Eline

Professioneel en plezierig in de omgang. Met prachtige gellaknagels blij en tevreden weer naar huis.

Esther

Super goede service, nagels blijven lang mooi & het is altijd gezellig!

Isa

Kleinschalige maar professionele salon. Ben iedere keer happy. Blijft ook lang mooi!

Lisanne

Wat een leuke nagelstudio is dit! Nagelstyliste is zeer kundig en professioneel, en een leuke spontane warme vrouw! Ik kom in deze salon al vanaf het begin en ik ben altijd een zeer tevreden, blije klant!!

Barbara

Altijd superblij met m’n mooie nagels. Qua kleur en vorm is altijd alles mogelijk, nagels in verschillende kleuren, french manicure, afbeeldingen, enz. enz. ik ben er dol op. Het eindresultaat zie er altijd fantastisch uit.

Janet