Behandelingen

Wat ik voor je kan betekenen

Wie wil er nu geen mooie en sterke nagels? Kort of lang, meerdere kleuren gelpolish of een nailart. Ik zoek graag, samen met jou, naar de juiste behandeling voor je nagels.

Gelpolish

Gelpolish wordt eenvoudig als een lak aangebracht, maar wordt uitgehard onder een led-lamp. Gelpolish is een hybride technologie, dit betekend dat het een perfecte combinatie is tussen twee “werelden”.

Biab

Biab de bouwgel in een flesje! Building Base combineert het gemak van een gel in een flesje met de structuur en de viscociteit van een bouwgel. Het is iets dikker en flexiber dan de Base/Top van de Gelpolish. Ideaal voor een moeilijk hechtende nagelplaat. Met de Rubberbase kun je nog meer stevigheid geven.

Blush

Blush een Natural Nail Treatment gebasseerd op een bijzondere serie gels voor het creëren van een zo natuurlijk mogelijke look. 12 verschillende keuren die passen bij vrijwel iedere huidskleur. Van milky tot zachte koffie tinten. Naast de Natural Look Blushes zijn er ook Blush Pastels & Blush Sparkles.

Gel

Gel is een kant en klare substantie wat op een nagel wordt gemodelleerd. Door middel van een led-lamp zal de gel uitharden en vast blijven op uw nagel. Gel is in vele kleuren en glitters. Ideaal voor het verlengen en verstevigen van de nagels.

Powergel

Powergel heeft dezelfde hechting als Gel en voelt natuurlijker en lichter aan dan Acryl. Het is geschikt voor het verlengen en verstevigen van de nagels. Een Gel die verwerkt als een Acryl, maar dan zonder tijdsdruk.

Nailart

Nailart is de kunst van het mooier maken van je nagels. Nagels kun je versieren met verschillende materialen en voor iedere gelegenheid, kun je weer een andere bijpassende versiering op je nagels laten aanbrengen. Bruidsnagels, french manicure, babyboom, stempels, stickers etc.

Cadeaubon

Zoekt u een origineel cadeau? Of wilt u zelf graag een behandeling cadeau krijgen? Leuk voor de feestdagen, moederdag, verjaardag of gewoon om iemand te verrassen die het volgens u verdient.

Ik maak een cadeaubon voor u klaar met het gewenste bedrag van €15, €20, €25 OF naar de prijs van de gewenste behandeling (zonder prijs op de cadeaubon).

Voor €5 maak ik er een mooi pakketje van met leuke cadeauartikelen waaronder een fijne handcrème. Een lekker ruikende nagelriemolie is ook altijd fijn om er bij te doen. Bij mij te koop voor €7,50.

Algemene voorwaarden

Ik hanteer een aantal huisregels, dat is om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Iedere nieuwe klant krijgt zijn/haar eigen vijlen box

Iedere nieuwe klant krijgt zijn/haar eigen vijlen box. Het bedrag van je eerste behandeling is inclusief je eigen vijl.

Vervolgbehandeling

Nadat de eerste nagelbehandeling heeft plaatsgevonden zal er na 3 weken een vervolg behandeling plaatsvinden.

Kom altijd op het afgesproken tijdstip

  • Kom altijd op het afgesproken tijdstip! Niet te vroeg en zeker niet te laat. Meer dan 10 minuten te laat? Dan kan de afspraak niet doorgaan in verband met een strakke planning. Ben je wel te laat? Dan maken we een nieuwe afspraak en ben ik genoodzaakt de helft van de behandelingskosten rekening te brengen
  • De meeste behandelingen bestaan uit meer dan een uur. Bij het niet nakomen van afspraken kost mij dit tijd. Wanneer u een afspraak wilt annuleren of verschuiven, dan moet dit 24 uur voor de volgende afspraak gedaan worden. Bij het onaangekondigd wegblijven ben ik genoodzaakt de helft van de behandelingskosten in rekening te brengen.

Hygiëne

  • Bij het binnenkomen loop je bij mij langs de wastafel. Een mooie gelegenheid om gelijk even je handen te wassen in verband met hygiëne. Tijdens de nagelbehandeling draag ik handschoenen.
  • Het gebruik van de mobiele telefoon is alleen bij hoge uitzondering toegestaan. Er zitten veel bacteriën aan je telefoon wat de hechting van het product op de nagel in de weg staat. En het is veel gezelliger om met mij te kletsen.
  • Je mag geen meegenomen eten en drinken nuttigen in mijn salon! (water in een fles uitgezonderd).

Nailart

Wil je graag nailart? Dat kan natuurlijk, maar bij het maken van de afspraak zou ik dit graag willen weten zodat ik wat extra tijd kan inplannen.

Gel/Powergel behandeling

Kom je voor een acryl/gel behandeling en moet ik 3 nagels (of meer) opnieuw verlengen, dan hanteer ik de prijs voor een nieuwe set!

Eigen behandeling

Ik adviseer om je handen en nagels elke dag te verzorgen met een creme of olie. Dit is goed voor droge handen en nagelriemen, maar ook ter voorkoming van lifting van het nagelproduct. Oftewel je nagels blijven langer netjes als je goed voor ze zorgt.

Nagelriemolie is bij mij te koop voor € 7,50